ORLY hand- en nagelverzorgingsproducten.

ORLY hand- en nagelverzorgingsproducten. van Nagelgroothandel ORLY nagelverzorging L'ART UNIQUE COSMETICS.

Door: Nagelgroothandel ORLY nagelverzorging L'ART UNIQUE COSMETICS.  27-04-2012
Trefwoorden: Nagels, Nagelstudio, Nagels Lakken

Orly is in de Verenigde Staten het meest verkochte merk voor de verzorging van de handen en de natuurlijke nagel. Orly staat voor kwaliteit en weet zich van andere merken te onderscheiden. Bij Orly staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats ! 
Orly heeft een ruim assortiment nagelverzorgingsproducten zoals : basislakken, toplakken, nagellak uitharders, nagelverharders en nagelriemverzorgers. Daarnaast biedt Orly een perfect aansluitend assortiment handcrème's en hand spa producten, om de totale hand- en nagelverzorging compleet te maken. U zult verrast zijn van de resultaten die deze producten geven !Orly nagellak is de winnaar van de Nagellaktest 2008. Orly is tevens winnaar van 11 Abbie Awards. Daarnaast beschikken alle Orly lakken over de Award winnende "Gripper Cap" : een gepatenteerde rubberen dop voor een perfecte grip.  Orly nagellakken zijn dan ook zeer geliefd bij beroemdheden zoals Rihanna, Fergie, Paris Hilton, etc. Laat u verrassen door het mooie kleuren scala van Orly !   Alle producten van Orly zij vrij van DPB, Toluene en Formaldehyde. De producten van Orly worden nooit op dieren getest.

Trefwoorden: Acryl Nagels, Distributeur ORLY, French Manicure, Gelnagels, Groothandel ORLY nagelverzorgingsproducten, Nagelgroothandel, Nagellak, Nagelproducten, Nagels, Nagels Lakken, Nagelstudio, Nagelstyliste, Nail Art, ORLY GEL FX, ORLY nagellak, ORLY nagelverzorging, ORLY nagelverzorgingsproducten,

Contact Nagelgroothandel ORLY nagelverzorging L'ART UNIQUE COSMETICS.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Nagelgroothandel ORLY nagelverzorging L'ART UNIQUE COSMETICS.

10-02-2013

Orly nagellak

Orly is in de Verenigde Staten het meest verkochte merk voor de verzorging van de handen en de natuurlijke nagel.