Bloemen bestellen online volume stijgt

Bloemen bestellen online volume stijgt van Regiobloemist BV

Door: Regiobloemist BV  10-03-2008
Trefwoorden: Bloemen, Bloemen Bestellen, Bloemen Bezorgen

Sinds de start van de internet bloemenshop van Regiobloemist in 2005 is er een flinke groei gerealiseerd. De bestellingen van bloemen groeit met de dag en het vertrouwen van de bezoekers stijgt nog meer. Er is duidelijk te zien dat men online meer vertrouwen krijgt en dat zien we als bloemenwinkel ook duidelijk. Elk jaar zien we een verdubbeling in het aantal orders en zelfs de afgelopen maanden is deze groei zelfs verdriedubbeld. Het meest verkochte boeket in de afgelopen maand zijn de gemengde tulpen.

Voorheen zocht men nog veel naar een locale bloemist op de website en nam telefonisch contact op, maar zeker de laatste maanden is deze zoektocht omgeslagen in het zoeken van een bloemist en meteen het bestellen van bloemen. We zien het vertrouwen ook sterk groeien in de reacties die we krijgen en daarbij helpt natuurlijk de servicedesk van Regiobloemist ook, omdat we proberen om elke vraag binnen 30 minuten op te lossen.

Regiobloemist heeft naast de groei van de afgelopen 6 maanden ook volop gewerkt aan Regiobloemist Belgie en Regiobloemist Duitsland. Beide shops zullen daadwerkelijk starten over enkele weken.

Bloemen bestellen via Regiobloemist

Trefwoorden: Bloemen, Bloemen Bestellen, Bloemen Bezorgen