Stans Groep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bovenhof 5 , 4175 AS Haaften, Gelderland
Betuwe, Neerijnen

E-mail

Over Stans Groep BV

OVER STANS GROEP
Stans Groep - actief sinds 2000 - heeft haar sporen inmiddels ruim- schoots verdiend. Om aan de vraag voor begeleiding van complete trajecten rond gedragsverandering en organisatieontwikkeling tegemoet te komen hebben we in 2007 besloten om onze expertise uit te breiden.

Stans Groep bestaat uit een netwerk van professionals die gespecialiseerd zijn in coaching, training, commercieel advies en interim HRM oplossingen. Wij sparren niet alleen over wat er binnen uw organisatie nodig is, we leveren ook de maatoplossingen en specialisten om dit te realiseren. Stans Groep helpt mensen en bedrijven om beter gebruik te maken van hun capaciteiten.

ONZE KERNWAARDEN
Wij werken zoals we zijn. Samen sterk. Met relaties, wederzijds respect, integriteit en betrokkenheid hoog in het vaandel. Het leveren van bijdragen is voor ons een voorwaarde, leiderschap zit in het bloed. Realistisch positief zijn en in overvloed denken is onze kern.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/stansgroep/
Twitter: https://twitter.com/stansgroep

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stans Groep BV in Bovenhof 5, Haaften Gelderland 4175 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haaften Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaften Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaften Gelderland, 4175 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682359]