Wakkermans-Interlec

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buitenweg 15 , 4175 AR Haaften, Gelderland
Betuwe, Neerijnen

E-mail

Over Wakkermans-Interlec

Wij zijn een elektrotechnisch installatie bureau, gevestigd in Haaften, dat zich bezig houdt met het installeren van elektrische installaties in de breedste zin van het woord.

Voor nieuwbouw, renovatie, verbouw of uitbreiding van elektrische installaties (woningen en/of utiliteit) bent u bij ons aan het juiste adres. Een advies, of een offerte-aanvraag, wij staan graag voor u klaar om u van dienst te zijn.

Uw werkzaamheden worden gerealiseerd door een team van enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers, die hun vakgebied verstaan. Van de nieuwste ontwikkelingen en elektriciteitsnormen, zoals: een NEN 1010 of de laagspanningsrichtlijn NEN 3140 zijn wij volledig op de hoogte.
Met ons bureau in zee gaan betekent ook voor u, gebruikmaken van onze 24-uurs storingsdienst.

Voor kwaliteit vak- en veiligheidsnormen is ons bureau gecertificeerd, zodat u als opdrachtgever kunt rekenen op een goed en degelijk stuk vakwerk.

Uitgebreide informatie over onze werkzaamheden kunt u vinden op onze website. Wij hopen u binnenkort als een van onze opdrachtgevers te mogen verwelkomen.

Team Wakkermans & Interlec

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haaften Gelderland

Is Wakkermans-Interlec in Buitenweg 15, Haaften Gelderland 4175 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haaften Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaften Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaften Gelderland, 4175 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816111]