Achterhoek Erve Veldink Eko-Boerderijaccommodatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eibergseweg 42 , 7273 SR Haarlo, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Achterhoek Erve Veldink Eko-Boerderijaccommodatie

Erve Veldink is een boerderij met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. De huidige gebouwen staan aan de rand van het dorp Haarlo, midden in het typische Achterhoekse coulissenlandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar stukken bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen.
Prachtig voor wandelingen, fietstochten en sterren kijken. Zwemmen kan ook in een mooi meertje vlakbij.

De boerderij valt onder monumentenzorg en wordt bewoond door een kleine woongemeenschap. Uitgangspunt hierbij is bewustzijn, werkelijk contact en leven vanuit je hart.

Er is een groepsaccommodatie-cursusruimte in een verbouwde stal naast de boerderij en op de deel zijn een paar sfeervolle appartementen gerealiseerd, elk voor 1-3 personen. Heel geschikt voor mensen die een plekje zoeken waar ze tot rust kunnen komen. Je kunt er op jezelf zijn met de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, bijv. bij een aanschuifmaaltijd. Of voor mensen die er gewoon even tussenuit willen om enkele van de vele wandel- en fietsroutes in de mooie natuur van de Achterhoek te proberen. Diverse vormen van begeleiding zijn mogelijk indien gewenst. Welkom voor een korter of langer verblijf!

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Achterhoek Erve Veldink Eko-Boerderijaccommodatie in Eibergseweg 42, Haarlo Gelderland 7273 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlo Gelderland, 7273 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819518]