Aannemersbedrijf Wassink Halle BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pluimersdijk 21 B , 7025 EN Halle, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Aannemersbedrijf Wassink Halle BV

Thuis in bouwen en wonen

Aannemersbedrijf Wassink Halle is inmiddels ruim 75 jaar thuis in bouwen en wonen. We hebben onze visie en werkwijze in de loop der jaren steeds aangepast aan de (eisen van de) tijd. Overgegaan van vader op zoon, begonnen we in de particuliere bouw, maar inmiddels kunnen ook bedrijven in diverse andere sectoren – waaronder de agrarische bouw – al jarenlang op ons rekenen. Ons werkgebied is met name de Regio Achterhoek & Liemers, maar ook daarbuiten werken we graag aan uiteenlopende opdrachten.

We denken met u mee, van ontwerp tot oplevering. Daarbij gaat het niet alleen om de diverse fasen van het bouwproces, maar om zaken die daaraan voorafgaand moeten worden geregeld. Denk aan: ontwerp, tekenwerk, aanvragen bouwvergunning bij de gemeente, enzovoort. We regelen dit graag voor u. Dat doen we in nauwe samenwerking met particulieren en bedrijven, woningbouwverenigingen/corporaties en diverse Gemeenten in de regio en daarbuiten.

Ons team

Kleinschaligheid en betrokkenheid staan bij Aannemersbedrijf Wassink voorop. We werken met een klein team, met korte lijnen en duidelijke afspraken. Onze medewerkers zijn met het bedrijf meegegroeid en deels door ons opgeleid via het opleidingsbedrijf. De meesten werken al jaren bij ons. Ze zijn vakbekwaam, allround en betrokken. Qua diensten staat meedenken met de klant bij ons centraal. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, allround en betrokken. We beheersen het gehele bouwproces: van ontwerp en vergunningsaanvraag, begeleiding en installatie(s), tot het uiteindelijke bouwen.

CONTACT

Pluimersdijk 21
7025 EN Halle
T: 0314 - 62 14 61
E: info@wassinkhalle.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Aannemersbedrijf-Wassink-Halle-BV-969739353102101/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aannemersbedrijf Wassink Halle BV in Pluimersdijk 21 B, Halle Gelderland 7025 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Halle Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Halle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Halle Gelderland, 7025 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822301]