Scheffer Halle BV Aannemersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Halle-Heideweg 11 , 7025 CG Halle, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Scheffer Halle BV Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 15 betrokken medewerkers. Ons werkgebied bestrijkt de regionale markt in de Achterhoek. Door de jaren heen hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd.

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden van groot tot klein. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen of uitbreiden van uw woning, boerderij, stal of bedrijfspand.

Wij kunnen voor u het gehele bouwtraject verzorgen van het uitwerken van uw ontwerp tot en met de vergunningsaanvraag. De ervaring en vakkennis van onze medewerkers staat garant voor kwaliteitswerk waarbij gelet wordt op veiligheid, gezondheid en milieu. Zij maken uw droom waar!

Wij gaan met een gedreven vakteam voor u aan de slag. Door het toepassen van moderne technieken en werkmethoden en de keuze voor hoogwaardige materialen, vertalen wij ieder werk naar een mooi en degelijk eindresultaat.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Scheffer Halle BV Aannemersbedrijf in Halle-Heideweg 11, Halle Gelderland 7025 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Halle Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Halle Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Halle Gelderland, 7025 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825555]