Animo Dance Company

Afdrukken

Is Animo Dance Company incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biezenplein 4 , 2845 KA Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Animo Dance Company

De eigenaar van Animo Dance Company, Berry van Lingen, kwam er al snel achter dat dansen bij hem in het bloed zat. Na zijn versnelde opleiding Artiest Dans Urban in Arnhem, heeft hij op veel grote evenementen door heel Nederland, Duitsland en Londen opgetreden. Vanaf 2010 is hij al actief in het lesgeven, na lessen te hebben gegeven in Utrecht, Rotterdam, Arnhem , Velp en uiteraard Harderwijk en omgeving had hij al snel besloten dat hij al zijn ervaring wou delen met zijn geboorteplaats. Op die dag is Animo Dance Company geboren, een dansschool waar de liefde voor dans en het traject dat een leerling doorloopt hand in hand liggen. Bij Animo Dance Company zoeken wij grenzen op, verbuigen of verbreken deze. Wij zoeken naar vrijheid binnen dans, een moment dat een leerling zijn of haar creatieve loop kan gaan. Met hulp van onze docenten creëren wij een vertrouwde omgeving waar leerlingen ongeacht leeftijd zich thuis kunnen voelen. We geven Hiphop in al zijn stijlen.

Ook geeft Animo Dance Company workshops op maat. En verzorgen we optredens op aanvraag.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is Animo Dance Company in Biezenplein 4, Harderwijk Gelderland 2845 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Harderwijk diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Harderwijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 2845 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814485]