Autoverhuur Bultman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Celsiusstraat 29 , 3846 BK Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman is met 6 eigen vestigingen en vier agentschappen, hét adres in uw regio voor het inhuren van personenauto’s, personenbussen, bestelwagens, bestelbussen en vrachtwagens voor zowel B en C rijbewijs voor particulier of bedrijf met regulier transport maar ook voor koel- en vriesvervoer.

Online reserveren
Reserveer uw huurauto online op de gewenste datum, tijd en vestigingsplaats, dan zorgen wij ervoor dat de auto op de afgesproken tijd klaarstaat.

Personenauto’s
Als partner van Hertz autoverhuur kunt u bij ons ook terecht voor het huren van personenauto’s. Door de samenwerking met Hertz autoverhuur bieden wij u een ruime keus in personenwagens aan. Gewoon bij Hertz.nl reserveren en bij uw vertrouwde adres ophalen. Met als extra service, bij elke Hertz vestiging weer in te leveren! Informeer en reserveer op: www.Hertz.nl.

Personenbussen
Autoverhuur Bultman, ook gespecialiseerd in personenbussen voor het vervoer van 6 t/m 9 personen met en zonder rolstoelvervoer. Allen voorzien van Airco (m.u.v. de 6 persoons uitvoering) warmte werend glas en radio CD speler. Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden

Verhuis u zelf!
Van busje tot truck. Voor iedere verhuizing het juiste formaat. Diverse mogelijkheden met rolluik, zijdeur of laadklep. Voor iedere wens een juiste auto.

Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden. Tevens verhuren wij steekwagens en dekens. Wij leveren ook verhuisdozen (€ 2,20 p.st.).

Verhuisaccessoires
Bij autoverhuur Bultman kunt u ook terecht voor verhuis accesoires om uw verhuizing of transport nog gemakelijker te maken:

Vermeld bij uw reservering wat u graag er bij zou willen huren, en wij zorgen dat het de dag van vertrek voor u klaar ligt.

Bedrijfswagens
Voor ieder transport probleem de juiste oplossing. Wij bieden u een ruime keuze uit een divers wagenpark voor zowel bedrijf als particulier.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Autoverhuur-Bultman-Harderwijk/495842597134288

Categorieën: Car Rental

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is Autoverhuur Bultman in Celsiusstraat 29, Harderwijk Gelderland 3846 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bestelauto diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Bestelauto per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3846 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826203]