Bart Jansen Makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Engelserf 28 , 3843 BE Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Bart Jansen Makelaars

Deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar met jarenlange ervaring. Dat is Marinus Jansen Makelaars. De aankoop en verkoop van een woning is een belangrijk moment in een mensenleven. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Wij begeleiden u graag en efficiënt door het gehele traject! Marinus Jansen Makelaars is al meer dan 30 jaar vernieuwend op de woningmarkt in Harderwijk en omstreken. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM en ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs: 'Vastgoedcert'.

Taxaties
Er is geen kantoor waar zoveel getaxeerd wordt als bij Marinus Jansen Makelaars. Particulieren, ondernemers, banken en andere financieringsinstellingen doen dagelijks een beroep op ons. Dat is niet zo vreemd gezien ons hoge kennisniveau. Ook SVMNIVO, het examenburo voor de vastgoedbranche, maakt regelmatig gebruik van de kennis van Bart Jansen.

De juiste cijfers voor uw pand! En dat geldt ook voor de rekening.

Verhuur
Een goede huurder. Wij vinden hem voor u. Nadat wij samen met u de huurprijs hebben vastgesteld en de voorwaarden hebben bepaald, is het tijd om op zoek te gaan. Ons zoekersbestand wordt geraadpleegd en de woning wordt op Funda geplaatst. Zodra de huurder zich aandient onderzoeken wij of de huurder betrouwbaar is en of het inkomen toereikend is. Ook de oplevering wordt door ons verzorgd.

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is Bart Jansen Makelaars in Engelserf 28, Harderwijk Gelderland 3843 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3843 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817521]