Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ceintuurbaan 2 , 3847 LG Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of een geschikte locatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement? Of het nu gaat om 5 of 5000 m2 of om 2 of 2000 personen: op het Bouw & Infra Park kan het allemaal. En er kan nog zo veel meer...

Het Bouw & Infra Park is gevestigd op een monumentaal kazerneterrein van 27 ha in Harderwijk. Onze monumentale panden worden verhuurd aan bedrijven, scholen en overheidsinstellingen uit de bouw- en infrasector. Dit brengt met zich mee dat er op het park de no-nonsense sfeer uit deze sector hangt. Theorie en praktijk komen samen. U kunt terecht om te vergaderen of te confereren, temidden van groot materieel uit de bouw- en infrasector. Ook is de organisatie van uw bedrijfsevenement bij ons in goede handen. We zijn dan ook niet voor niets hét opleidings- en kennispark van de sector.

Bovendien is het Bouw & Infra Park prima bereikbaar. Het park is direct gelegen aan de A28 bij Harderwijk. Samen met de ruime parkeergelegenheid maakt dit het park een comfortabele uitvalsbasis voor uw evenement, vergadering, trainingslocatie of zelfs voor het vestigen van uw bedrijf.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BouwInfraPark
Twitter: https://twitter.com/Bouwinfrapark

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum in Ceintuurbaan 2, Harderwijk Gelderland 3847 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3847 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3692455]