CAI Harderwijk Kabeltelevisie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianalaan 43 , 3843 CA Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over CAI Harderwijk Kabeltelevisie

CAI Harderwijk is er voor alle Harderwijkers en Hierdenaren. Met een aantrekkelijk en uitgebreid aanbod televisie- en radiozenders en lage abonnementstarieven. Met voordelige telefonie en razendsnel internet. En, vanaf dit voorjaar, met een hypermodern glasvezelnetwerk gratis voor alle CAI-abonnees in Harderwijk en Hierden.
CAI Harderwijk staat, al bijna 40 jaar, dichtbij de mensen.

Nu in Harderwijk en Hierden een glasvezelnetwerk is, krijgen ook abonnees van CAI Harderwijk allerlei aanbiedingen van internet-providers. Daarop in gaan hoeft niet. Maar wie wél wil profiteren van de voordelen van glasvezel (en géén zin heeft in nieuwe kabels, kastjes en instellingen), kan kiezen voor een provider met CAI Inclusief.
Internetten, bellen, televisie kijken en radio luisteren (ook wel ‘drie in een’-pakket genoemd) kan via heel wat verschillende providers. Vijf van hen kunnen ook het basis zenderpakket van CAI Harderwijk (mee)leveren. Deze providers zijn: Solcon, XSYou, Plinq, FiberNL en Caiway.
Kiezen voor een aanbod met CAI Inclusief is kiezen voor:
• het vertrouwde en voordelige CAI-basispakket inclusief HK13TV, Kerkomroep Harderwijk en Hierden, Harderwijk FM, Radio Nunspeet, TV Nunspeet en Focuz TV;
• geen gedoe met kabels, kastjes en instellingen: radio en televisie blijven precies hetzelfde werken, er verandert niets;
• een lokaal betrokken organisatie zonder winstoogmerk die er is voor en door de inwoners van Harderwijk en Hierden;
• een bereikbare organisatie met een eigen kantoor (open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur) en eigen medewerkers aan de Julianalaan 43 in Harderwijk;
• Het volledige CAI-basispakket zonder extra kosten voor het aansluiten van een tweede of derde televisie, bovendien blijven ook die precies hetzelfde werken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is CAI Harderwijk Kabeltelevisie in Julianalaan 43, Harderwijk Gelderland 3843 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3843 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818766]