Masterclass Ongevalsonderzoek

Masterclass Ongevalsonderzoek van Copla Opleiding & Training

Door: Copla Opleiding & Training  06-07-2011
Trefwoorden: Veiligheidskunde, Opleiding Cursussen, Masterclasses voor veiligheidskundigen,

 Eén van de belangrijkste taken van een veiligheidskundige is vaak het onderzoeken van (bijna) ongevallen en incidenten, teneinde herhaling hiervan in de toekomst proberen te voorkomen.
 
Voor ongevalsonderzoek wordt vaak gebruik gemaakt van methodes, zoals: Tripod, feitenboom, SOAT e.d. Dit zegt echter niets over  hoe je een ongeval moet onderzoeken en hoe je de feiten boven tafel krijgt en vastlegt. Deze masterclass geeft juist hier antwoord op. 

Het goed uitvoeren van een ongevalsonderzoek vereist specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van het vastleggen van feiten. Tijdens deze masterclass leert u wat nodig is om feiten goed vast te leggen en oefent  dit middels een in scene gezet bedrijfsongeval. 

Trefwoorden: Masterclasses voor veiligheidskundigen, Opleiding Cursussen, Veiligheidskunde,

Contact Copla Opleiding & Training

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Copla Opleiding & Training

1e HVK-er geslaagd van Copla Opleiding & Training thumbnail
15-01-2009

1e HVK-er geslaagd

Eerste Hogere Veligheidskundige Copla geslaagd

Vorige week ontving Rob van Laar, als eerste Copla-cursist, het diploma Hogere Veiligheidskunde uit handen van de heer Jan van Dijk (voorzitter examencommissie HVK-opleiding). Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse vakgroepdag van Copla Opleiding en Training bv uit Harderwijk.

Copla ontwikkelt en verzorgt al meer dan 20 jaar diverse opleidingen en trainingen op het gebied van arbo- en brandveiligheid, zoals de