DEEN Supermarkten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vuldersbrink 64 , 3841 AR Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over DEEN Supermarkten

De heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van DEEN Supermarkten werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn in 1953. Met wervende teksten als "Bij DEEN kwaliteit no. 1" en "DEEN, zo voordelig is er geen" werd deze eerste officiële supermarkt al gauw een succes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn. DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Bestel gaat nu dus ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do - Za
-
Zo
Gesloten

de video Galerij

Featured Message

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Harderwijkvuldersbrink/

Categorieën: Supermarket & Grocery Stores, Wineries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DEEN Supermarkten in Vuldersbrink 64, Harderwijk Gelderland 3841 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3841 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820772]