Diesel Buchli BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fahrenheitstraat 35 , 3846 CC Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Diesel Buchli BV

Diesel Büchli is al meer dan 40 jaar bij de tijd in diesel inspuitsystemen. Uitgegroeid van dieseldienst tot de grootste specialist in inspuitsystemen.Van de oude lijnpompen tot de modernste common rail hogedrukpomp voeren wij in eigen huis vakkundige revisies uit. Als dealer van alle merken systemen gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen.

In ons Voertuig Diagnose centrum vinden onze specialisten oplossingen in complexe storingen. Daarbij nemen zij de dieperliggende oorzaak weg zodat de klacht blijvend weggenomen wordt.

Moderne diesels zijn vaak voorzien van een roetfilter. Goed voor mens en milieu. Soms echter raakt het filter verstopt waardoor problemen ontstaan. Een grondige reiniging waarbij de poriën van het roetfilter weer helemaal schoon gemaakt worden is de enige goede en blijvende oplossing. Diesel Büchli werkt uitdrukkelijk NIET mee aan het verwijderen en uitprogrammeren van roetfilters. Naast dat het bij wet verboden is en de gebruiker ermee een milieudelict begaat is de vervuiling dan enorm en dat past natuurlijk niet in het huidige denken. Denk aan morgen. Denk aan Büchli

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Body Work

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is Diesel Buchli BV in Fahrenheitstraat 35, Harderwijk Gelderland 3846 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer voertuigdiagnose diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk voertuigdiagnose per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3846 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826263]