Elgersma Logistiek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galvanistraat 15 , 3846 AT Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Elgersma Logistiek BV

In het leven van alledag is transport onontbeerlijk! De ervaren medewerkers van Elgersma Logistiek weten dat maar al te goed. De huidige logistieke opdrachten vragen om ervaring en expertise op velerlei gebied zoals planning, regelgeving, organisatie en bedrijfsvoering. Elgersma Logistiek heeft door de jaren heen bewezen deze ervaring en expertise te bezitten.

Elgersma heeft zich naast regulier transport gespecialiseerd in het transport van zogeheten "Coils" , deze grote stalen spoelen zijn vaak meer dan een meter in diameter. Wij hebben hiervoor speciaal uitgeruste opleggers, deze kunnen snel en efficiënt uw coils vervoeren.

Al meer dan 50 jaar staat bij Elgersma Logistiek de klant centraal. Door de jaren heen is het directe contact met de klant bewaard gebleven. Dit is wat Jan Elgersma voor ogen had toen hij in 1963 voor zichzelf begon. Het directe contact draagt bij aan de duidelijkheid waar Elgersma Logistiek voor wil staan. Als klant van Elgersma Logistiek krijgt u altijd diegene aan de lijn die u wilt spreken. Indien gewenst zelfs 24 uur per dag.

Naast ons internationale transportbedrijf beschikken wij in Harderwijk over 12000m² opslagruimte
Wij kunnen uw goederen opslaan; 1 pallet 1 week of meerdere m² voor langere tijd.
Hierbij hebben wij de beschikking over een 32 tons bovenloop kraan en heftrucks tot 16 ton.
Tevens hebben wij de mogelijkheid om goederen om te pakken en verzend gereed te maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Boat Charters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harderwijk Gelderland

Is Elgersma Logistiek BV in Galvanistraat 15, Harderwijk Gelderland 3846 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3846 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827083]