Fit4All - 3Landen sport en fysio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drielandendreef 34 , 3845 CA Harderwijk, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fit4All - 3Landen sport en fysio

FYSIOTHERAPIE.

ORTHOPEDISCHE REVALIDATIE (4xT-methode)
Dit is een nieuwe kijk op fysiotherapeutisch behandelen. Door een nieuwe stroming in de anatomie is deze behandelmethode ontstaan. Men gaat er hier vanuit dat alle structuren aan elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Nieuwe studies tonen aan dat de fascia ('bindweefsel-laagjes' tussen alle stucturen) centraal staat en de spil is tussen alle structuren.

4xT staat voor: Test, Tape, Trigger, Train.
Patiënten zijn in de regel sneller geholpen dan met de conventionele fysiotherapeutische behandelingen. U bent dus sneller van uw klachten af!

De praktijk voor fysiotherapie bestaat sinds 1997. Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van houding en beweging van het menselijke lichaam. Wij trachten onze fysiotherapeutische diensten resultaatgericht en inhoudelijk onderbouwd aan te bieden. Naast de behandelingen proberen wij met advies en deskundige begeleiding tot een optimaal herstel van uw lichamelijke activiteiten te komen.
Tevens hebben wij een ruime oefenzaal met de meest geavanceerde cardio-fitness apparatuur. Dit mede ter ondersteuning van onze behandelingen.
Wanneer een fysiotherapeutische behandeling afgesloten is, of indien de training niet binnen de fysiotherapeutische behandeling past, kan de cliënt op eigen kosten doelgericht bij ons trainen. Op deze wijze willen wij er voor zorgen dat een goede begeleiding van de cliënten en doelbewust trainen gewaarborgd blijft.
Wij zijn geen sportschool zoals u dat gewend bent maar proberen hier juist, bewust, een [medisch] alternatief voor te zijn! Ook preventief [dus zónder klachten] kunt u bij ons terecht.
Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie [KNGF] en BIG geregistreerd [Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg], onder de naam 'Fit4all/Profysio, praktijk voor fysiotherapie'.
U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie en [sport]massage.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fit4All-sport-fysio/254091081315165

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fit4All - 3Landen sport en fysio in Drielandendreef 34, Harderwijk Gelderland 3845 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3845 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227946]