Fundeon Kenniscentrum voor personeelsontwikkeling bouw & infra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ceintuurbaan 2 , 3847 LG Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Fundeon Kenniscentrum voor personeelsontwikkeling bouw & infra

Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw en infra
Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.
Bij ons draait het om vakmanschap en professionalisering. We dragen bij aan betere opleidingen, meer en beter vakkundig personeel en zorgen daardoor voor betere bedrijven in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. In opdracht van het ministerie van OCW onderhouden wij de mbo-kwalificatiestructuur voor de bouw en infra en erkennen we leerbedrijven. Namens de bedrijfstak ontwikkelen we lesmethodes voor mbo-opleidingen, adviseren we werkgevers en werknemers over scholings- en loopbaanmogelijkheden en keren we sectorale tegemoetkomingen uit aan bedrijven die investeren in het opleiden van nieuwe vakmensen. Bovendien maken we voorlichtingsproducten om jongeren en zijinstromers te informeren over de beroeps- en opleidingsmogelijkheden in de bouw en infra.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fundeon Kenniscentrum voor personeelsontwikkeling bouw & infra in Ceintuurbaan 2, Harderwijk Gelderland 3847 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3847 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701590]