Kern notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Minderbroederslaan 1 , 3841 DK Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Kern notarissen

Kern notarissen (tot voor kort Wemes Weber Scheiberlich notarissen) in Harderwijk biedt u deskundig advies met een persoonlijk karakter.

De praktijk die wordt uitgeoefend is een algemene praktijk met ruimte voor specialisaties. De kracht van dit kantoor is de spreiding van de diverse rechtsgebieden, waardoor wij u op alle fronten deskundig van dienst kunnen zijn.
Het kantoor Kern notarissen kan bogen op een jarenlange ervaring (vanaf 1966) en heeft mede daardoor een uitgebreid netwerk. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat, variërend van vier tot dertig jaar.

Het kantoor is gevestigd in een representatief en goed bereikbaar pand, op de rand van het centrum van Harderwijk. Het pand is in 2000 geheel nieuw gebouwd, beschikt over alle voorzieningen, is ook toegankelijk voor minder valide cliënten. Daarnaast beschikt het pand over voldoende eigen parkeergelegenheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KERNnotarissen/
Twitter: https://twitter.com/Kernnotarissen

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kern notarissen in Minderbroederslaan 1, Harderwijk Gelderland 3841 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3841 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826624]