Klopman Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoenmakersstraat 22 , 3841 BB Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Klopman Optiek

Klopman Brilmode, de eigentijdse combinatie van uw uitstraling met brilmode dat eindelijk eens "lekker zit", goed voelt en scherp ziet. Voor de inkopers van Klopman moet brilmode mooi, modisch, maar vooral draagbaar zijn, lekker zitten en goed voelen. Draagcomfort, gewicht en onderscheid zijn de kenmerken waarop Klopman Optiek doorlopend haar collectie aanpast aan de allernieuwste stromingen op internationale brilmode beurzen in o.a. Parijs en Milaan.

Bij Klopman Optiek in Harderwijk vindt u ook brillen en zonnebrillen die niet iedere opticien in de winkel heeft liggen. Een voorbeeld hiervan zijn de Serengeti zonnebrillen. Kwaliteit, comfort en stijl komen samen in de collectie van dit merk. Zoals Serengeti zelf zegt: met een Serengeti zonnebril op uw neus ziet u de wereld net zo goed als u er zelf uitziet.

De zonnebrillen van Serengeti staan bekend als de beste ter wereld om mee te autorijden door de speciale, vooruitstrevende technologie voor zonneglazen. Uit alles blijkt dat de brillen met veel liefde en oog voor detail zijn gemaakt. Kortom: Serengeti staat voor comfortabele, kwalitatief hoogstaande zonnebrillen die ook nog eens ontzettend stijlvol zijn. Komt u vooral eens langs in de optiekzaak van Klopman Optiek in Harderwijk om de prachtige Serengeti zonnebrillen te bekijken!

Bij Klopman Optiek kunt u ook terecht voor een mooie huismerk collectie. Deze brillen zijn trendy en betaalbaar. U heeft bijvoorbeeld al een bril vanaf € 40,= Kom onze huismerkcollectie gerust bekijken in de winkel. Wij laten u graag de monturen zien en adviseren u over welke brillen bij uw gezicht passen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klopman Optiek in Schoenmakersstraat 22, Harderwijk Gelderland 3841 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3841 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818686]