Kreactief - creatieve workshops taart en cup cakes decoreren

Door: Kreactief  23-07-2011
Trefwoorden: Workshop, Creatief, Dagje Uit

 

Workshop Kreactief met… cake!

Helemaal nieuw in het atelier! Workshops ‘Kunst en cake’! Kreactief verzorgt dit jaar verrukkelijke cup cake workshops. U geniet van de sfeer in ons bijzondere atelier en kunst in ca. 3 uur tijd uw eigen cup cakes. Alle ingrediënten voor een waanzinnige workshop zijn aanwezig!

Deze keer niet ‘Kunst’je’ Schoen, Porselein beschilderen of werken met tegels en voeg, maar kunstig aan de slag met marsepein, fondant, schitterende uitstekers en mallen om jouw unieke cup cakes te decoreren. Alle materiaal, onbeperkt koffie/thee, lekkers, deskundige begeleiding en heel veel informatie over diverse technieken zijn bij de workshop inbegrepen.

Na een gastvrije ontvangst met koffie/thee en lekkers doet u inspiratie op uit de vele voorbeelden.

Gedurende de cup cake workshop gaat u aan de slag met 9 smakelijke cup cakes om te bewerken en te vullen.

U leert de basistechniek voor het kleuren van marsepein, de foefjes voor het bekleden van de taart en de cup cakes met marsepein worden aangeboden. Het uitrollen, de kneepjes van het vak om de ‘bobbels’ uit de taart te krijgen en natuurlijk alles om uw creativiteit tot het uiterste te benutten. Het resultaat… een heerlijke traktatie om mee naar huis te nemen en alle informatie om thuis zelf te bakken en kunsten voor familie, vrienden of collega’s!

Schrijft u snel in, want er is plaats beschikbaar voor maximaal 8 personen per workshop. U kunt zich individueel inschrijven of samen met een vriend(in).
Zelf al een groepje van minimaal 6 personen bij elkaar? Dan is het ook mogelijk om in overleg een geschikte datum te plannen voor een ‘privéworkshop’ in het atelier of op locatie. Bijvoorbeeld ter ere van de bruid tijdens een vrijgezellenavond, een bedrijfsuitje, vriendinnen dag, dagje uit of personeelsfeest. (Prijs op aanvraag)

De workshop is inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers, onder deskundige begeleiding van KEK Taarten en vindt plaats in het sfeervolle atelier van Kreactief.  

Reserveren of meer informatie… kijk op de website , mail of bel 0622978690
Tot ziens in het atelier!

Kreactief
Karin Broere

[email protected]
06-22978690
 Trefwoorden: Creatief, Creatief veluwe, Creatieve Workshop, creatieve workshop 2 personen, creatieve workshop gelderland, Dagje Uit, dagje uit Harderwijk, Dolfinarium, Vrijgezellenfeest, Weekendje Weg, Workshop,

Ander nieuws en updates van Kreactief

Kreactief - Ja, ik wil... schilderen van Kreactief thumbnail
23-07-2011

Kreactief - Ja, ik wil... schilderen

 Kreactief - Kom een dag heerlijk creatief schilderen, kunsten, mozaieken of woonkunsten bij Kreactief te Harderwijk. De tijd, de ruimte en de sfeer om echt creatief bezig te zijn. Kijk op de website voor meer informatie!


Kreactief - Cursus Schilderen à la Kandinsky en mozaïeken à la Gaudi. van Kreactief thumbnail
06-06-2011

Kreactief - Cursus Schilderen à la Kandinsky en mozaïeken à la Gaudi.

Voorjaar 2012 bij Kreactief - Cursus Schilderen à la Kandinsky en Mozaiek à la Gaudi! Heerlijk creatief 3 of 4 avonden kunsten! Kijk op de website voor meer informatie of bel 0622978690!