Puur Beauty & Wellness

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meerkoetmeen 51 , 3844 XM Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Puur Beauty & Wellness

PUUR Beauty & Wellness is een schoonheidssalon in Harderwijk en ontvangt u graag in een oase van rust, waar al uw zintuigen worden geprikkeld en waar met zorg en kennis een heerlijk moment van ontspanning gecreëerd wordt.

Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee PUUR zich onderscheidt. Het samenspel tussen de intensieve gezichtsbehandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!

Ik neem u mee op een reis rond de wereld, de ‘East meets West’ huidanalyse, oosterse rituelen en een sfeervolle ambiance, maken het écht bijzonder.

Puur beschikt over een brede keus uit behandelingen en rijke producten van het merk Cenzaa met exceptionele werkstoffen voor iedere huidconditie die u huid intensief voeden. De geneeskundige kracht van de plantaardige producten herstelt de natuurlijke balans van uw huid en lichaam. Heeft u last van huidproblemen of huidwensen ook dan bent u hiervoor aan het juiste adres.
Daarnaast is het mogelijk om uw wenkbrauwen te laten epileren of u benen te laten harsen. Mannen zijn ook van harte welkom in de salon.

Graag verwelkom ik u in mijn salon.

verzorgende groet, Emily de Klerk

Openingstijden

Ma, Wo, Zo
Gesloten
Di, Do - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/puurbeauty/
Twitter: https://twitter.com/PUURharderwijk

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Puur Beauty & Wellness in Meerkoetmeen 51, Harderwijk Gelderland 3844 XM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3844 XM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822523]