Stoof Homeopathisch Arts Mw W

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herman de Manstraat 15 , 3842 AT Harderwijk, Gelderland

E-mail

Over Stoof Homeopathisch Arts Mw W

Wilma Stoof is mijn naam. In 1955 ben ik geboren in Zuidland. Al jong wist ik dat ik arts wilde worden. Mijn studie geneeskunde volgde ik in Rotterdam. Direct na mijn afstuderen heb ik een periode van 2 jaar op Interne Geneeskunde gewerkt. Na verhuizing naar de Veluwe (1981) ben ik als consultatiebureau-arts gaan werken, naast mijn moederschap (ik heb 2 inmiddels volwassen dochters).

In de loop der jaren werd mijn interesse gewekt voor andere vormen dan de reguliere gezondheidszorg. De psychologische kant van een mens heeft me altijd geïnteresseerd, vooral “de zin van ziek zijn” blijft mij boeien. Samen kijken naar wat er speelt in iemands leven, wat heeft iemand ontregeld?
Van ’96-’99 studeerde ik tot Homeopathisch arts. Sinds september ’99 werk ik in mijn eigen praktijk aan huis. De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Naast de Klassieke Homeopathie, pas ik ook de Inspiring Homeopathy (methode ontwikkeld door Tinus Smits) toe. Tevens werk ik met ontstoringen (bv Postvaccinaalsyndroom , ofwel PVS), aangevuld met orthomoleculaire middelen en voedingsadvies.

Daarnaast ben ik opgeleid tot Dru Yoga docent. Dru Yoga is een hele oude vorm van yoga, die veel kennis omvat betreffende de energie in een mens. Het heeft mij mede veel inzicht gegeven in hoe een mens functioneert. In 2010 tot 2011 heb ik de opleiding tot Kindertolk (volgens de methode Fluisterkind, www.fluisterkind.nl ) gevolgd. Kinderen spiegelen hun ouders haarfijn. Meestal gaat het om blinde vlekken van de ouders. Wanneer de ouders aan de slag gaan met hun aandeel, verloopt de groei, genezing, gedragsverandering bij het kind veel gemakkelijker.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Do, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Homeopathisch-Arts-Mw-W-Stoof-1655911891351764/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stoof Homeopathisch Arts Mw W in Herman de Manstraat 15, Harderwijk Gelderland 3842 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3842 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814682]