Tandprothetische praktijk Wajer & Visser

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationslaan 4 , 3842 LA Harderwijk, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandprothetische praktijk Wajer & Visser

Een kunstgebit verdient de zorg van een tandprotheticus!

Al 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken deze protheses volledig in eigen beheer op onze locatie aan de Stationslaan in Harderwijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We zijn trots om u te melden dat we met de besten in onze regio samenwerken. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Daarom; stap eens vrijblijvend binnen, bel ons of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen..

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandprothetische praktijk Wajer & Visser in Stationslaan 4, Harderwijk Gelderland 3842 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Harderwijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harderwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harderwijk Gelderland, 3842 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826622]