Uitreiking cheque aan het Fête de la Musique

Uitreiking cheque aan het Fête de la Musique van VitalBiz.nl Internet Marketing

Door: VitalBiz.nl Internet Marketing   16-05-2008

Op dinsdag 13 mei jl. ontving Stichting Ermelose Muziekfeesten een symbolische cheque ter waarde van € 5.000 uit handen van dhr. C. van de Kamp, kantoordirecteur Ermelo, Rabobank Randmeren. Dit bedrag investeert Stichting Ermelose Muziekfeesten in de organisatie van het Fête de la Musique dat plaatsvindt op 21 juni aanstaande in Ermelo.

Financiële ondersteuning
Het Rabobank Randmeren Stimulerings Fonds is een fonds dat maatschappelijke doelen in de regio financieel ondersteunt. Aldus wordt een deel van de winst die Rabobank Randmeren maakt, teruggegeven aan de lokale bevolking. Het Fonds besloot het Fête de la Musique financieel te ondersteunen omdat het Fête de la Musique Ermelo muzikaal op de kaart zet en het Ermeloërs in de gelegenheid stelt gezamenlijk muziek te maken en te beluisteren, samen een dansje te maken of te kijken naar dansuitvoeringen.

Het Fête de la Musique in Ermelo
Op 21 juni aanstaande vindt het Fête de la Musique (letterlijk ‘feest van de muziek’) voor het eerst plaats in Ermelo. Voor één dag is het trottoir een podium, de kerkzaal een dansvloer en de boekenwinkel een concertzaal. Alle optredens (op twaalf binnen- en buitenpodia in de dorpskern) zijn gratis toegankelijk.

Programma
Het startsein voor het Fête de la Musique wordt om 11.00 uur gegeven door wethouder Jan van den Bosch op ‘t Weitje (tegenover AH). Tijdens de opening zal de winnaar van de liedwedstrijd zijn/haar Ermelo-lied ten gehore brengen. Vervolgens vinden er tot 17.00 uur allerlei optredens plaats in het centrum van Ermelo. Precieze informatie over wie wanneer waar optreedt, vindt u op www.ermelosemuziekfeesten.nl. De ruim 250 deelnemers, verdeeld over zo’n 20 deelnemende groepen, zijn afkomstig uit Ermelo en omstreken. Zij zullen met hun enthousiasme het spreekwoordelijke dak van de locaties af musiceren. Wat je je hierbij voor moet stellen voor de optredens die in de open lucht plaatsvinden? Kom het ontdekken op 21 juni in het centrum van Ermelo!

Op de foto v.l.n.r.: dhr. C. van de Kamp, kantoordirecteur Ermelo, Rabobank Randmeren, Sarah Scholts en Alike Last, organisatie Fête de la Musique.


Contact VitalBiz.nl Internet Marketing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share