Winnaar logowedstrijd Fête de la Musique ontvangt zijn prijs

Winnaar logowedstrijd Fête de la Musique ontvangt zijn prijs van VitalBiz.nl Internet Marketing

Door: VitalBiz.nl Internet Marketing   21-04-2009

Wesley Schippers is de winnaar van de logowedstrijd rond het Fête de la Musique in Ermelo. Hij wint de eerste prijs omdat hij een logo ontwierp ‘dat alles in zich heeft’ aldus de jury bestaande uit wethouder Esther Verhagen, Bert Onderweegs van Calumma Reclame- & Signcenter en van de organisatie van Multipop en Alike Last van de Stichting Ermelose Muziekfeesten.

De wedstrijd
De 19-jarige Wesley Schippers wint deze creatieve wedstrijd omdat uit zijn logo spreekt dat het Fête de la Musique in Ermelo voor iedereen is, van jong tot oud en dat het gaat om muziek, zang en dans. Het logo is opgebouwd uit de kleuren van het nieuwe Ermelose logo van de gemeente. Wesley’s logo zal gaan prijken op alle promotionele uitingen van het Fête de la Musique in Ermelo.

Op donderdag 16 april jl. ontving Wesley de prijs behorende bij de wedstrijd: een cadeaubon voor een lunch voor twee personen bij Proeverij De Ontmoeting aan de Stationsstraat in Ermelo.

Picknicken
Tijdens het Fête de la Musique zal op 20 juni op een aantal plaatsen in het centrum van Ermelo de mogelijkheid zijn om onder het genot van muzikale klanken te picknicken! Om nu alvast te noteren: Proeverij De Ontmoeting heeft een picknickmandenservice. U kunt een picknickmand met inhoud samen laten stellen en op 20 juni kunt u daarmee gezellig samen muzikaal gaan picknicken! Meer informatie over de picknickmandenservice van Proeverij De Ontmoeting vindt u op: www.proeverijdeontmoeting.nl

Fête de la Musique – nog enkele podiumplekken beschikbaar
Het Fête de la Musique (Feest van de muziek) werd in 1982 voor het eerst georganiseerd in Frankrijk. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal feest dat in meer dan 130 landen gevierd wordt. Het Fête de la Musique Ermelo vindt plaats op zaterdag 20 juni aanstaande. Meer dan 40 deelnemers (koren, dansgroepen en bands) gaven zich inmiddels op om volop gratis optredens te verzorgen op 15 à 20 binnen- en buitenpodia in het centrum van Ermelo en op landgoed Veldwijk. Voor een aantal kleine ensembles en muziekgroepjes zijn nog enkele podiumplekken beschikbaar. Zie voor meer informatie en inschrijving www.ermelosemuziekfeesten.nl


Contact VitalBiz.nl Internet Marketing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share