Tree-o-logic

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Broeksteeg 2 , 6732 GS Harskamp, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail

Over Tree-o-logic

Professioneel beheer en onderhoud van bomen vraagt om expertise. Dat is precies waarom zoveel organisaties, particulieren, gemeenten en andere overheidsinstanties samenwerken met Tree-O-Logic. Wij zijn een onafhankelijk boomtechnisch onderzoeks- en adviesbureau. Al jarenlang houden we ons bezig met onderzoek en advies. Van brede ondersteuning bij het opzetten van het beheer tot en met specialistische ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

U vindt bij ons diepgaande kennis van bomen én alle beleidsmatige aspecten. Kennis waarvoor we opgeleid en gecertificeerd zijn. Zo hebben we

- European Tree Technicians
- Boomveiligheidscontroleurs
- Boomveiligheidsinspecteurs
- Flora en Fauna deskundige
- NVTB-geregistreerde taxateur.

Kenmerkend voor Tree-O-Logic is dat we méér dan kennis in huis hebben. We hebben namelijk ook praktische ervaring en inzichten. Niet voor niets zijn de meeste van onze adviseurs ook European Tree Worker (gecertificeerd boomverzorger). Onze adviezen zijn daardoor niet alleen doorwrocht en goed onderbouwd, maar ook concreet en uitvoerbaar. Dat maakt het voor u gemakkelijk om de daad bij het woord te voegen. Het is de meerwaarde van Tree-O-Logic

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Tree_O_Logic

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tree-o-logic in Broeksteeg 2, Harskamp Gelderland 6732 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harskamp Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harskamp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harskamp Gelderland, 6732 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749976]