Mineralis Handelsbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderzeestraatweg 637 , 8094 AP Hattemerbroek, Gelderland
Gelderse Vallei, Oldebroek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Mineralis Handelsbedrijf BV

Mineralis is een efficiënte groothandel in alle beton-, wegen- en waterbouwmaterialen. Wij zijn in staat om de door ons zelf gewonnen of ingekochte producten te laden, te vervoeren, te lossen en franco werk af te leveren bij onze afnemers. Daartoe beschikken wij onder meer over baggermaterieel, overslagmaterieel, vrachtschepen, hopperzuigers, beunschepen en vrachtauto’s.

Onze organisatie is traditioneel als het gaat om betrouwbaarheid en gegarandeerde kwaliteit. Specifieke wensen van onze afnemers zijn uitgangspunten, de uitvoering is ons werk! In ons vak gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hattemerbroek Gelderland

Is Mineralis Handelsbedrijf BV in Zuiderzeestraatweg 637, Hattemerbroek Gelderland 8094 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Hattemerbroek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hattemerbroek Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hattemerbroek Gelderland, 8094 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668933]