ESE Servings , hét alternatief voor losse koffie!

ESE Servings , hét alternatief voor losse koffie! van Mijn Broer & Ik

Door: Mijn Broer & Ik  01-04-2008
Trefwoorden: Espresso, Cappuccino, Barista

Mijn broer & ik BV heeft haar pijlen gericht op het ESE Systeem. E.S.E. is de afkorting voor Easy Serving Espresso. Wie houdt er nu niet van een goede espresso? Velen echter zien ook op tegen het 'gedoe' dat de traditionele bereidingswijze met zich meebrengt. Bonen malen en de juiste maalgraad bepalen, machine afstellen, aandrukken met een tamper enz. enz. Voor deze mensen is er een alternatief, de ESE serving. E.S.E. is de afkorting voor Easy Serving Espresso. De ese serving - ook wel cialde of pod genoemd - is een klein filterzakje met daarin 6 á 7 gram gemalen epressokoffie. Het mooie van de ese serving is dat vrijwel alle koffiebranders/merken van hun bonen ook de ese variant hebben waardoor er een enorme keus is aan soorten, voor elke smaak wat wils dus.

In opdracht van Mijn broer & ik BV bouwde Verhaeg Webdesign & Webdevelopment BV een tweetal websites t.b.v. de promotie van ESE Servings.

www.eseservings.nl : Een verklarende website met antwoorden op de vragen:

  • Wat is ESE ?;
  • Welke machines kun je gebruiken ?;
  • Wat zijn de voordelen ?;
  • Voordelen voor zakelijk gebruik.

www.eseshop.nl De eerste plek online waar u buiten ESE Espressomachines, Accessoires en delicatessen de ESE Serving zelfs per stuk kunt kopen. U vindt hier een enorm aanbod van de merken: Illy , Hausbrandt, Costadoro , Caffe Diemme , Compagnia 'Dell Arabica , Caffe Corsini , Bristot , Mrs. Rose , Lucaffe enz. enz.

Trefwoorden: Barista, Bristot, Caffe, Caffe Corsini, Caffe Diemme, Cappuccino, Costadoro, Diemme, Ese, Eseserving, Eseshop.nl, Espresso, Hausbrandt, Illy, Latte, Lucaffe, Lungo, Mocambo, Mrs.rose, Restretto, Shotglas, Stoomkan,

Contact Mijn Broer & Ik

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share