Handpresso, espresso voor onderweg

Handpresso, espresso voor onderweg van Mijn Broer & Ik

Door: Mijn Broer & Ik  08-03-2008
Trefwoorden: Espresso, Onderweg, Pod

De handpresso is een mini-espresso-apparaatje met een (hand)pomp die maar liefst 16 bar levert. Dit apparaatje past met gemak in je tas en richt zich dan ook met name op de kampeerders onder ons. Voordeel van deze Handpresso is het feit dat er geen electriciteit nodig is voor de vervaardiging van een espresso, kokend water is voldoende.

Onderweg
De perfecte reisgenoot tijdens vakanties of een weekendje weg. Klein en handzaam. Makkelijk mee te nemen naar de boot, caravan, tijdens een wandeling. Met de Handpresso Wild en de Handpresso accessoires kun je overal genieten van de beste espresso.

Premium Quality Espresso
Een perfecte espresso met een prachtige crema.
Subtiele aroma's, vol van body. Het even ingenieuze als simpele druksysteem, tot 16 Bar, is een van de revolutionaire eigenschappen van het gepatenteerde Handpresso systeem.

E.S.E. - Easy Serving Espresso
Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, werkt de Handpresso met zogenaamde  E.S.E. espresso servings. Deze servings zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten en smaken en worden onder andere geproduceerd door Illy, Hausbrandt, Mrs. Rose, Izzo en Medellin Secret.

De Handpresso is leverbaar met twee portafilters, één voor espresso en één voor ristretto. De Handpresso bevat een waterreservoir van 50 ml, heeft een afmeting van 22 x 10 x 7 cm en weegt 476 gram.

Absolute aanrader voor iedere koffiegek!

De Handpresso, de accesoires en een breed aanbod E.S.E. espresso servings zijn onder andere verkrijgbaar bij Mister Quality (www.misterquality.nl)

Trefwoorden: Ese, Espresso, Handpresso, Koffiegek, Koffiepraat, Misterquality, Onderweg, Pod, Ristretto, Serving,

Contact Mijn Broer & Ik

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share