Koffiepraat 2009 - The Spring Edition

Koffiepraat 2009 - The Spring Edition van Mijn Broer & Ik

Door: Mijn Broer & Ik  12-05-2009
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Cappuccino

Koffie…je raakt er eigenlijk nooit over uitgepraat, maar koffie is natuurlijk vooral een belevenis. Daarom organiseert Mijn Broer & ik BV op 17 mei a.s. voor de tweede keer hét evenement waar koffieliefhebbers koffie kunnen beleven in de breedste zin van het woord: Koffiepraat.

Voel, beleef en doe
Grijp je kans en kijk de kunst af bij de demonstraties van de Nederlandse Barista-, Latte Art-, en Coffee in Good Spirits kampioenen. Natuurlijk laten ze hun verschillende disciplines zien, maar geven je ook een kijkje in de keuken van het deelnemen aan een officieel kampioenschap.
Ook kun je kennismaken met de top espressomachines van dit moment: Kees van der Westen laat je graag alle mogelijkheden zien van de Speedster en Espresso Service West verleent vakkundige begeleiding aan de La Marzocco GS3.
Proef het verschil tussen verschillende soorten koffie en leer ze te onderscheiden bij de demonstratie Cuptasting van koffiebranderij Peeze.

Het typisch Nederlandse ‘bakkie troost’ is ook hier in korte tijd uitgegroeid tot een ware belevenis. Daarom wordt er ook steeds meer geëxperimenteerd met verschillende smaken, technieken en nieuwe manieren van het gebruiken van koffie. In de Cocktailbar laten de heren van Mixology zien en proeven wat er allemaal mogelijk is met koffie als basis voor nieuwe dingen. Maak kennis met verschillende technieken voor het maken van koffie onderga de experimenten van Mixology: popcorn van Irish Coffee, Espressoslagroom en Crunchy Espresso!

Kortom, het belooft een fantastische middag te worden die de Koffieliefhebber niet mag missen. Zien, doen, proeven en beleven…bij Koffiepraat 2009!
Toegang is gratis.

Koffiepraat 2009 – The Spring Edition
Datum: 17 mei 2009
Locatie: Talent Factory Den Bosch
Tijd: 13.00uur – 18.00uu

Meer info:
Mijn broer & ik BV
Koningin Wilhelminastraat 85
5321TB Hedel
Telefoon: 073 599 41 50
Mobiel: 06 15 65 6662
Web: www.mijnbroerenik.nl
E-mail: info@mijnbroerenik.nl

Trefwoorden: Barista, Cappuccino, Cigs, Demonstraties, Espresso, Koffie, Koffiepraat, Speedster,

Contact Mijn Broer & Ik

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share