Bruggeman Hoveniers/Ontwerpers/Zwemvijvers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Plakkenweg 5 , 8181 SN Heerde, Gelderland
Veluwe

E-mail

Over Bruggeman Hoveniers/Ontwerpers/Zwemvijvers

Bruggeman hoveniers|ontwerpers is een bedrijf dat sinds 1991 werkzaam is. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen. Bij het bedrijf zijn gemiddeld 8 mensen werkzaam. Onze speerpunten zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Specialisatie: zwemvijvers.
Met een goed tuinontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin, waar u jarenlang plezier van heeft. Tijdens een eerste afspraak wordt er, in overleg met u, een goed doordacht tuinontwerp gemaakt. Dit eerste vrijblijvende gesprek is bedoeld om uw wensen en ideeën te inventariseren.Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, worden de werkzaamheden door ons ingepland. In de opdrachtbevestiging die u van ons ontvangt, staat aangegeven wanneer er met de tuinaanleg wordt begonnen. Ons hoveniersbedrijf heeft vakbekwame mensen in dienst die alles in het werk zullen stellen om van uw tuin een droomtuin te maken

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bruggeman-Hoveniers-Ontwerpers-313696182093076/

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bruggeman Hoveniers/Ontwerpers/Zwemvijvers in Plakkenweg 5, Heerde Gelderland 8181 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerde Gelderland, 8181 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826480]