Dick Rorije Schildersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elburgerweg 7 A , 8181 EM Heerde, Gelderland
Veluwe

E-mail

Over Dick Rorije Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Dick Rorije is een bedrijf met meer dan 30 jaar werkervaring op het gebied van schilderwerk, glaszetten en wandafwerking. In 2006 begon hij als ZZP’er te werken. De werkzaamheden die tot de mogelijkheden behoren zijn: schilderwerk, sauswerk, zowel binnen als buiten, glaszetten, behangen en wandafwerking. Ook kleine timmerwerkzaamheden behoren tot onze diensten. De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren maar ook bedrijven en instellingen. U kunt bij ons terecht voor advies op gebied van onderhoud, kleuradvies, materiaalkeuze voor wandafwerking en product keuze voor schilderwerkzaamheden.
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te verrichten werkzaamheden. Deze prijsopgave is kosteloos, daarnaast geven wij in de wintermaanden interessante kortingen.

Schildersbedrijf Dick Rorije is een allround bedrijf dat op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundigwerk zijn werk goed en vakkundig verstaat. Bovendien wordt het werk uitgevoerd naar alle maatstaven van deze tijd op gebied van materiaal en milieu eisen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Schildersbedrijf-Dick-Rorije-162440730801665/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dick Rorije Schildersbedrijf in Elburgerweg 7 A, Heerde Gelderland 8181 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerde Gelderland, 8181 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818645]