Kinderdagverblijf het Korfje

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eperweg 33 , 8181 ET Heerde, Gelderland
Veluwe

E-mail

Over Kinderdagverblijf het Korfje

Kinderdagverblijf het Korfje biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Het Korfje is tevens een locatie waar voor- en vroegschoolse educatie wordt aangeboden (VVE). De openingstijden zijn van 7.00 uur tot 18.00 uur. Indien nodig kunnen de openingstijden verlengd worden van 6.45 uur tot 18.15 uur. Het Korfje is gevestigd in woon- en zorgcentrum Wendhorst, onderdeel van Viattence, in Heerde. De locatie kenmerkt zich door de flexibele dagopvang. Dit betekent dat u, binnen de openingstijden, uw kind op ieder gewenst moment kunt brengen en ophalen.
De minimale afname is 3,5 uur per keer en natuurlijk kan dit uitgebreid worden met meer uren.
Uiteraard is vaste opvang op vaste momenten of een combinatie van beiden ook mogelijk. Een kinderdagverblijf binnen een ouderenorganisatie brengt een mooie interactie met zich mee!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderdagverblijf het Korfje in Eperweg 33, Heerde Gelderland 8181 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Heerde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerde Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerde Gelderland, 8181 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822606]