Osteopathie Praktijk L L Veldstra D O Heerde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bonenburgerlaan 6 A , 8181 HE Heerde, Gelderland
Veluwe
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Osteopathie Praktijk L L Veldstra D O Heerde

Osteopathie is een unieke vorm van manuele geneeskunde. Er wordt niet alleen een klacht behandeld, maar gezocht naar de achterliggende oorzaken van het ontstaan van een klacht.

Er is een veelheid aan klachten (acuut, chronisch of waar u “mee moest leren leven”) die voor beoordeling en eventuele behandeling in aanmerking komt.
Als tijdens het onderzoek duidelijk wordt dat uw klacht beter behandeld kan worden door een andere discipline, regulier-medisch of (bij voorkeur) natuurgeneeskundig, wordt dat met u besproken en zult u worden doorverwezen.

De osteopathie baseert zich op dezelfde wetenschappen als de reguliere geneeskunde, t.w. de anatomie, fysiologie, embryologie, neurologie, psychologie, etc.
In de osteopathie wordt er echter van uitgegaan dat de gezonde mens functioneert dankzij een evenwichtig samenspel van alle lichaamssystemen (houdings- en bewegingsapparaat, orgaansystemen, bloed, lymfe, zenuwstelsel, etc). Daar waar dit evenwicht verstoord raakt kunnen zich klachten of ook ziektes ontwikkelen.

Verstoringen van dit evenwicht uiten zich in een bewegingsverlies van allerlei mogelijke lichaamsweefsels en/of circulatie van bloed, lymfe, hersen- c.q. ruggemergsvocht. Om dit verlies in functie op te sporen wordt iedere patiënt uitvoerig en zorgvuldig onderzocht.

Door een nauwkeurige keuze van handgrepen wordt aan het herstel hiervan gewerkt.
Deze behandeling is altijd afgestemd op de voor iedere patiënt eigen manier waarop deze verstoring van “bewegingsevenwicht” ontstaan is.

Zo wordt door een osteopaat niet alleen de klacht, maar “de gehele mens” behandeld.

Meer informatie is te lezen op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (www.osteopathie.nl).

Erkende osteopaten zijn veelal artsen, fysio- of manueel-therapeuten die, na nog eens een 6-jarige specifieke beroepsopleiding te hebben afgerond, zich hebben laten inschrijven in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Praktijk L L Veldstra D O Heerde in Bonenburgerlaan 6 A, Heerde Gelderland 8181 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heerde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerde Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerde Gelderland, 8181 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826577]