Voegersbedrijf Gebr ter Velde BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkdijk 9 , 8181 RR Heerde, Gelderland
Veluwe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Voegersbedrijf Gebr ter Velde BV

Het Voegersbedrijf Ter Velde B.V. is reeds vele jaren actief in Heerde en wijde omgeving.

Specialisme:

Vernieuwen van voegen
Reinigen van gevels en daken
Verwijderen van graffiti
Verwijderen van witte salpeterzuurvlekken
Impregneren van gevels - waterafstotend maken
Renoveren van gevels
Restaureren van gevels en monumenten, waaronder herstel gescheurd metselwerk (Helibar).

Wij zijn sinds 1 januari 2011 opgenomen in het register Kennis & Kunde van de Monumentenwacht Gelderland en sinds 2013 door de Gevelgilde gecertificeerd als "Erkend Restauratiebedrijf"

Met deze werkzaamheden hebben wij een ruime ervaring in de vrije sector. Maar behalve aan bedrijfsgebouwen en woonhuizen verrichten wij deze werkzaamheden ook aan historische gebouwen en monumenten.

Wij doen veel projectmatig werk. Zo voeren wij veel werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen. Daarnaast krijgen wij ook veel opdrachten van particulieren.

U kunt een afspraak met ons maken voor grote én voor kleine projecten.
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, die gegarandeerd vakwerk afleveren.

Wij willen u graag van dienst zijn. Bel ons voor nadere informatie of om een afspraak te maken op telefoonnummer 0578-692541 of stuur een email naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voegen
In de loop der jaren worden voegen aangetast door weersinvloeden. Tegenwoordig zijn door de luchtverontreiniging de milieu-invloeden groot: door de zure bestanddelen in het regenwater worden de voegen poreus en brokkelen ze af.

Ook kan een matige kwaliteit van het voegwerk tijdens de bouw dit proces versnellen. Of er kunnen ook andere oorzaken zijn zoals 'gewone' beschadigingen, of roestende ankers in de gevel, waardoor toenemende schade ontstaat. Indien hieraan geen halt wordt toegeroepen zal vochtoverlast het gevolg zijn en ook zal vocht en water in de voegen tot vorstschade kunnen leiden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Voegersbedrijf Gebr ter Velde BV in Kerkdijk 9, Heerde Gelderland 8181 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerde Gelderland, 8181 RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826757]