Gotink Installatie / Sanitiem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenenk 6 , 7255 AX Hengelo gld, Gelderland

E-mail

Over Gotink Installatie / Sanitiem

Gotink Installatie is een modern en veelzijdig installatiebedrijf uit Hengelo Gld. Het bedrijf realiseert alle soorten installaties; van gas, water en centrale verwarming tot aan elektra en airconditioning. Of het nu gaat om het plaatsen van een buitenkraan, een renovatie of een nieuwbouwproject: zij zijn uw partner.

In de showroom is alles te vinden op het gebied van wellness en comfort. Denk hierbij aan een zeepbakje tot en met de complete badkamer. Het installatiebedrijf heeft in het assortiment ook sauna’s, infrarood-cabines, natuurstenen en keramische woonkamervloeren. De installatieshop en afhaalbalie is bestemd voor de handige klusser of doe-het-zelver.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo gld Gelderland

Is Gotink Installatie / Sanitiem in Molenenk 6, Hengelo gld Gelderland 7255 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo gld Gelderland, 7255 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817098]