Kasteel Hernen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 40 , 6616 AH Hernen, Gelderland
Maas- en Waal, Wijchen

E-mail

Over Kasteel Hernen

Kasteel Hernen (gemeente Wijchen), gelegen nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal, is van april t/m oktober te bezoeken. U kunt op eigen gelegenheid met de "pratende" lamp het kasteel verkennen en u laten meevoeren naar de late Middeleeuwen. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van een tuinmarkt of wandeling in de omgeving. Speciaal voor kinderen worden evenementen en schoolreisjes georganiseerd. Gedurende het hele jaar is het mogelijk op aanvraag voor groepen te reserveren.

Het middeleeuwse kasteel is een prachtige trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in de trouwzaal van het kasteel. Daarnaast is het ook mogelijk om op kasteel Hernen te vergaderen.

Kasteel Hernen is een locatie van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kijk voor actuele (extra) openingstijden en activiteiten/evenementen op www.glk.nl/hernen.

Kasteel Wijchen; kasteel omgeving Wijchen; kasteel omgeving Nijmegen; kasteel Nijmegen; Kasteel Hernen; museum Wijchen; museum omgeving Nijmegen; schoolreis Nijmegen; schoolreis Wijchen; schoolreis Hernen; trouwlocatie Nijmegen; trouwlocatie Wijchen; trouwen in kasteel; Vergaderen Nijmegen; vergaderen Wijchen; vergaderen Nijmegen; vergaderruimte Wijchen; vergaderruimte Hernen

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KasteelHernen/
Twitter: https://twitter.com/kasteelhernen

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kasteel Hernen in Dorpsstraat 40, Hernen Gelderland 6616 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hernen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hernen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hernen Gelderland, 6616 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821584]