Llanfarian Border Collie Events

Afdrukken

Is Llanfarian Border Collie Events incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Polderstraat 34 , 6666LD Heteren, Gelderland
Betuwe, Overbetuwe

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Llanfarian Border Collie Events

Met de workshop Schapendrijven bieden wij u en uw gasten een programma aan waarbij u naast een indrukwekkende demonstratie, ook zélf de uitdaging aan gaat om een kudde schapen op diverse wijzen aan te sturen. Hierbij hanteren we het gedrag dat u en uw groep oproepen bij de schapen, als metafoor of allerlei thema's zoals leiderschap, wijze van communiceren en vele vormen van samenwerking.

Waarom gaat bij de ene groep de kudde 'zomaar' het hok in en waarom vliegen de schapen ons om de oren bij de volgende groep? Alles heeft te maken met de invloed die wij uit (kunnen) oefenen met ons gedrag. Tijdens de workshop wordt op passievolle wijze mét oog voor vakmanschap, uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat.

Wilt u meer informatie? Laat ons graag weten hoe groot uw groep is, welke doelstelling u heeft met het inzetten van de workshop schapen drijven, of u al een datum op het oog heeft maar ook waar u de workshop graag zou willen laten plaatsvinden? Mocht u nog geen idee hebben op welke loc

Kaart

Andere diensten in de buurt van Heteren Gelderland

Is Llanfarian Border Collie Events in Polderstraat 34, Heteren Gelderland 6666LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Events diensten in Heteren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heteren Events per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heteren Gelderland, 6666LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813244]