Bijzondere gasten, bijzondere hapjes

Door: Rec (running Errands Company)  24-06-2009

Iets te vieren op de zaak of bij u thuis?
Bestel dan uw hapjes bij Hapjes aan huis!

Heeft u iets te vieren bij u thuis of op de zaak? Bezoekt u dan eens onze website. Een nieuwe en unieke service, waarbij u online ons hapjesassortiment kunt bekijken en direct bestellen.

‘Hapjes aan huis’ is hét adres voor het bestellen van hapjes, salades en buffetten. Voor elke gelegenheid het juiste hapje, bij u thuis of op de zaak. Binnen enkele ogenblikken geregeld, zonder schort of kookstress.

‘Hapjes aan huis’ is een uniek samenwerkingsverband van verschillende cateraars door het hele land. Dit betekent dat via hapjesaanhuis.nl overal in het land hetzelfde aanbod, dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit geleverd wordt. Dus wat vandaag op de personeelsborrel in Amsterdam een succes is, kan ook morgen op de familiereünie in Zwolle geserveerd worden.

‘Hapjes aan huis’ staat voor luxe. De luxe van heerlijk eten. De luxe van gemak. Want u kunt uw eigen boontjes doppen, maar gemak dient de mens! Dus geen geld meer uitgeven zonder dat u weet wat u krijgt. Geen tijdrovende gesprekken met uw plaatselijke cateraar. Geen smakeloze kant-en-klaar happen. Geen stress. Gewoon vanachter uw bureau. Gewoon met enkele muisklikken geregeld. Gewoon goed!

Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze, geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bestelt. ‘Hapjes aan huis’ zorgt er vervolgens voor dat de bestelling op de juiste manier wordt uitgevoerd. Compleet zorgeloos!

Voeg www.hapjesaanhuis.nl toe aan uw favorieten. Uw borrels zijn vanaf nu in no time geregeld!

Klik hier om naar onze website te gaan!


P.S. Op uw eerste bestelling bespaart u 10 procent contant .Ga naar http://www.cateringinarnhem.nlContact Rec (running Errands Company)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share