Frank Paau Stukadoorswerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Boterdijk 36 , 6582 AV Heumen, Gelderland
Maas- en Waal

E-mail

Over Frank Paau Stukadoorswerken

Frank Paau Stukadoorswerken is met name werkzaam in de particuliere sector en verricht alle voorkomende moderne en traditionele stukadoorswerkzaamheden: van het opknappen van uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, tot het stukadoren van de aanbouw, verbouw en nieuwbouw van uw woning.

Frank Paau Stukadoorswerken heeft ruime ervaring in raapwerk, glad pleisterwerk (sausklaar) en schuurwerk van wanden en plafonds, het tegelklaar stukadoren van uw badkamer en keuken, leemstucwerk, sierpleisters (in elke gewenste kleur), sierlijsten en ornamenten, etc.

Wij denken met u mee en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Frank Paau Stukadoorswerken in Oude Boterdijk 36, Heumen Gelderland 6582 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heumen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heumen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heumen Gelderland, 6582 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228658]