Nieuw product om tijd, dus geld, te besparen in elk bedrijf waar teksten worden overgetypt.

Nieuw product om tijd, dus geld, te besparen in elk bedrijf waar teksten worden overgetypt. van Digital Note

Door: Digital Note  08-07-2009
Trefwoorden: Design, Webwinkel, Business

De Digital Note, digitaliseer en bewaar, alles wat u schrijft of tekent op normaal papier.

Digital Note - A4 formaat Digitaal Notitieblok met 32 MB geheugen.

De Digital Note. Het betreft hier eenzelfde digitaal notitieblok maar met een nieuwe elektronische inktpen en met een grotere functionaliteit en meer mogelijkheden dan ooit daarvoor.

De Digital Note is een stand-alone apparaat met opslagcapaciteit dat direct u handgeschreven aantekeningen omzet naar digitale pagina’s terwijl u met inkt op een gewoon notitieblok schrijft.

Dit doet de Digital Note zonder gebruikt te maken van een aparte computer, scanner of speciaal papier. Als u klaar bent met het maken van uw aantekeningen op de Digital Note dan kunt u gemakkelijk de digitale documenten bekijken, wijzigen en organiseren in Windows XP/Vista.


Door gebruik te maken van elektromagnetische technologie, word het mogelijk om met inkt op gewoon papier (tot A4 formaat; 210 mm x 300 mm) dat u op de Digital Note legt te schrijven. Zonder uzelf aan te passen, of uzelf een andere werkwijze aan te meten, schrijft de Digital Note pen net zo fijn als een gewone ballpoint pen. Het verschil is echter dat wat u schrijft of tekent automatisch direct(in real time) wordt opgeslagen in het 32 mb geheugen dat standaard in de Digital Note zit, of op een optionele Secure Digital (SD) geheugen kaart.

Wanneer u de Digital Note aansluit op uw computer functioneert het niet alleen als een opslagmedium, maar tegelijkertijd ook als een USB tablet voor Windows programma’s. De USB tablet mode maakt het mogelijk dat de Digital Note functioneert als een draadloze muis voor Windows. U kunt de digitale pen gebruiken als muisindicator op de pad (waar het papier normaal op ligt) als u de Digital Note een kwart slag draait en hem in de breedte neerlegt op uw bureau.

Om uw aantekeningen goed te kunnen organiseren, kan de optionele Digital Note handschrift herkenning software(OCR software) u geschreven aantekeningen zeer accuraat omzetten naar digitale tekst. In de Digital Note Manager software kunt u gemakkelijk digitale pagina’s of gedeeltes van pagina’s selecteren en exporteren naar de OCR software om op deze manier uw aantekeningen naar wens te beheren. Dankzij alle voordelen die de nieuwe Digital Note te bieden heeft is het een perfect apparaat voor mensen die aantekeningen maken of formulieren moeten invullen.

Eveneens biedt de meegeleverde software u ook een online schrijffunctie dat meteen uw handgeschreven aantekeningen kan synchroniseren met de digitale pagina’s.

Wanneer on-line schrijven is geactiveerd, zal alles wat u schrijft of tekend met inkt op papier op de Digital Note gelijk verschijnen op de overeenkomstige positie op de digitale pagina op uw computerscherm.

De makers van de Digital Note zijn zeer actief bezig met het uitbreiden van haar assortiment aan accessoires voor de Digital Note om haar gebuikers meer te kunnen bieden. De nieuwe generatie Digital Note versies komen eraan. De Digital Note levert meer unieke en kwalitatief meer mogelijkheden voor zakelijke gebruikers en particuliere consumenten. Dankzij alle voordelen die dit nieuwe product u kan bieden is het het nieuwste en meest ideale apparaat voor mensen die aantekeningen maken of formulieren willen invullen.

Digital Note Bestellen

Digital Note eigenschappen:

Het natuurlijke gevoel van pen en papier.

  • The Digital Note, een digitale pad met digitale inktpen, maakt gebruik van het bekende pen-op-papier gevoel. Omgaan met de Digital Note voelt alsof je gewoon een stukje aan het schrijven bent met een gewone pen op gewoon papier.

  • Ergonomisch Ontwerp – Compact, Klein, Lichtgewicht en Robuust Digital Note Digital Pad De robuuste digitale pad werkt op 4 alkaline batterijen(AAA), weegt maar 660 gram inclusief batterijen. Bij continu gebruik van de digitale pad van de Digital Note gaat deze ongeveer 80 uur mee. De Digital Note schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het meer dan 30 minuten geen activiteit heeft waargenomen om de batterijen te sparen. Het is compact en ergonomisch ontworpen en hierdoor stelt het u in staat met groot gemak gebruik te maken van de Digital Note. De Digital Note ligt makkelijk in de hand of op schoot en past gemakkelijk in u laptoptas, attaché koffer maar is ook erg gemakkelijk staand of zittend te gebruiken

Digital Note Inktpen (nieuw)

  • Een ultra dunne en lichte digitale pen met een normale vervangbare inkt cartridge. De grootte en het gewicht van de digitale pen lijkt veel op die van een normale pen. De batterij van de digitale pen kan ongeveer 15 maanden meegaan. Deze pen slaat digitaal alles op wat u op papier in real time opschrijft, zonder gebruik te hoeven maken van een scanner of een computer. Gewoon onderweg, in een klaslokaal of tijdens een vergadering, voor plezier of voor werk, de Digital Note zal alles wat u maar bedenkt, tekent of schrijft opslaan in digitale bestanden in het internet geheugen van de Digital Note. U hebt onmiddellijk de beschikking over zowel het digitale bestand(de digitale pagina) als de hardcopy(het papier waar u op heeft geschreven).
Digital Note Bestellen

Intuïtief & gebruiksvriendelijke functionaliteit
  • De intuïtieve knoppen, functies van de knoppen, maken de Digital Note zeer gemakkelijk om te gebruiken met 1 hand. Via het kleine LCD scherm is te zien dat de Digital Note bijhoudt welke pagina u nu bent, inkt status, tijd en batterijstatus. U handgeschreven teksten worden opgeslagen als digitale pagina met een tijdstempel om gemakkelijk de pagina op tijd en datum te classificeren. Hierdoor wordt het makkelijk uw digitale pagina’s te sorteren.

  • U handgeschreven notities worden digitaal opgeslagen in de Digital Note alszijnde digitale pagina’s. Van ieder van deze pagina’s word een tijdsignatuur gemaakt om het gemakkelijk te maken uw digitale pagina’s te rangschikken op datum en tijd in Windows.

  • Simpele menu’s en rechtdoorzee functies in de software maken het mogelijk dat u zeer gemakkelijk uw digitale notities kunt beheren op de PC.

  • De Digital Note registreert uw penbewegingen op wel 15 mm dik papier. Dit staat gelijk aan ongeveer 140 blaadjes papier. Er is geen speciaal papier nodig! Elk normaal soort papier of notitieblok tot A4 formaat(210 mm x 300 mm) kan gebruikt worden. Door het gebruik van de elektromagnetische technologie, kan de Digital Note met gewoon papier worden uitgerust, want alleen de penbewegingen worden geregistreerd en opgeslagen. Zelfs als de dikte van het kladblok 14 mm dik is, kan de Digital Note zonder problemen uw handschrift opslaan.

  • Krachtig en uitbreidbaar geheugen. Een standalone apparaat met opslagcapaciteit, dat gebruik kan maken van zijn interne 32 mb opslagcapaciteit of een extra externe Secure Digital(SD) geheugen kaart. Afhankelijk van het geheugen kan de Digital Note tot wel 999 digitale pagina’s opslaan. Hoe meer u schrijft op een pagina, hoe groter het bestandsformaat van de digitale pagina zal worden. De bestandsgrootte van één volgeschreven vel A4 papier is ongeveer 400 KB.

  • USB Tablet Modus in Windows. Er zijn geen speciale drivers(besturingssoftware) nodig om de Digital Note te kunnen gebruiken als een USB tablet. Gewoon aansluiten op u pc en Windows herkend de Digital Note gelijk als een draadloze muis. Met de digitale pen kan je direct op de digitale pad(achtergrond waar het kladblok op ligt) de muiscursor laten bewegen. Omdat de Digital Note gezien word als een normale muis, zullen software programma’s (niet alle games) de digitale pen zullen zien als een gewone muis. Erg handig als je op de computer wil tekenen.

  • Converteer u handgeschreven notities in digitale tekst.De optionele handschrift herkenningssoftware(OCR software) met een intuïtieve interface stelt u in staat uw originele handgeschreven teksten te converteren naar digitaal getypte teksten met grote precisie. Handschrift, vormen, tabellen en diagrammen kunnen direct geconverteerd worden naar Microsoft Word documenten. De software houdt rekening met de originele lay-out van u handgeschreven notities.


Digital Note Bestellen

Digital Note toepassingen


Makkelijk mee te nemen, lichtgewicht en een goed opslagmedium, de Digital Note is ontworpen als optimaal apparaat voor het maken van handgeschreven aantekeningen en is ook uitermate geschikt voor het invullen van formulieren.

De Digital Note heeft ontelbare toepasbare mogelijk heden voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Voor een grote markt is het uitermate geschikt voor verkopers, consultants, uitvoerders, directeuren, managers, receptionisten, secretaressen, journalisten, ontwerpers, ontwikkelaars, architecten, studenten, ouderen en iedere die aantekeningen moet maken of direct hun ideeën, schetsen, gedachten of stroomschema’s beschikbaar willen hebben waar ze ook zijn wanneer ze ook willen.

Het is vooral handig en gemakkelijk voor professionals die mobiel zijn(veel onderweg zijn) om aantekeningen op te nemen tijdens vergaderingen, lezingen, conferenties of ergens anders waar ze meestal snel aantekeningen moeten maken.

Als extra informatie: de Digital Note is ideaal voor een aantal verticale markten zoals: onderwijs, gezondheidszorg, verzekeringen, advocatuur, financiële dienstverlening, nieuws media, onroerend goed, beveiliging, het leger, de overheid en andere industrieën die onderzoek doen buiten kantoor en computers.


Tevens is de Digital Note niet alleen geschikt voor het opnemen van handgeschreven krabbels en aantekeningen, het is ook uitermate geschikt voor het invullen van formulieren waarbij het noodzakelijk is om een hardcopy(papieren versie) en gelijk een digitale versie te hebben van het ingevulde formulier. Met de digitale inktpen vult u een sjabloon van een formulier in, kruist vakjes aan en schrijft alle gegevens op. Deze ingevulde formulieren staan direct digitaal opgeslagen in de Digital Note. Het is dus niet meer nodig deze ingevulde formulieren allemaal over te typen of in te scannen. U krijgt niet alleen een papieren versie maar ook gelijk een digitale versie. Dit kan handig zijn bij het invullen van verzekeringsformulieren, contracten, onderzoekspapieren, medische papieren, snelheidsovertredingen/parkeerbonnen, onroerend goed contracten, onderhoud formulieren, checklist formulieren e.d.

De Digital Note geeft gebruikers de mogelijkheid om productiever en efficiënter hun dagelijks leven en werk uit te voeren.

Wie schrijft, die blijft !

Trefwoorden: Business, Design, Digitaal, Innovatie, Note, Noteren, Schrijven, Tijdsbesparing, Vernieuwing, Webwinkel,