Kasteel De Essenburgh - Hampshire Classic

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderzeestraatweg 199 , 3849 AE Hierden, Gelderland
Gelderse Vallei, Harderwijk

E-mail

Over Kasteel De Essenburgh - Hampshire Classic

Welkom bij Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic!: Sprookjesachtig hotel, restaurant & bar.

Bij Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic bevindt u zich in een unieke omgeving rond een nog unieker kasteel, midden in het groene hart van de Veluwe. De sfeer ademt traditie, maar dan wel met een moderne vertaalslag. Het is een sprookjesachtig kasteel dat een historische sfeer van vele jaren geleden heeft behouden. Een oase van rust heerst over het landgoed, de omringende bossen en uitgestrekte heidevelden. De pure schoonheid van de zuivere natuur vervangt al uw zorgen met de onvergetelijke smaak van verademing.

Hotel
In de Essenburgh heeft u de unieke mogelijkheid om te overnachten in één van de prachtige kasteelkamers. Het Kasteel herbergt 6 unieke kasteelkamers. Deze kamers beschikken over een wastafel, badjassen en badslippers. De douche en het toilet bevinden zich op de gang. Het sanitair is genummerd waardoor u toch een private douche gelegenheid heeft. Het kasteel beschikt daarnaast over 32 kamers die een eigen douche en toilet op de kamer hebben. Deze bevinden zich in de aanbouw en bijgebouw van het kasteel.
Bruidssuite
Voor een romantische overnachting kunt u gebruik maken van onze bruidssuite. Deze prachtige en sfeervolle ruime kamer heeft een fantastisch uitzicht over het landgoed.

Trouwen
Hotel "Kasteel de Essenburgh" beschikt over alle ingredienten om van uw huwelijk een onvergetelijke dag te maken.
De verschillende zalen, de hal met majestueuze trappen, de kasteelkamers, de keldergewelven en de kasteeltuin bieden bijna eindeloze mogelijkheden om van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Een bezoek aan Hotel "Kasteel de Essenburgh" is de moeite waard en zal u beslist op ideeën brengen!

Zakelijk/Conferenties
Er is geen sfeervollere ambiance om uw bijeenkomst te houden, dan in een uniek kasteel.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kasteel De Essenburgh - Hampshire Classic in Zuiderzeestraatweg 199, Hierden Gelderland 3849 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Hierden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hierden Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hierden Gelderland, 3849 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819066]