Artelle Appelazijn | Apple Slim

Artelle Appelazijn | Apple Slim van Supplementen-shop.nl

Door: Supplementen-shop.nl  18-06-2011
Trefwoorden: Afvallen, Voedingssupplementen, Supplementen

Artelle Appelazijn helpt om af te slanken én op gewicht te blijven!

ArtelleAppelazijn is een natuurlijk product verkregen door het gisten van appels. 1 tablet ArtelleAppelazijn bevat de zeer hoge dosering van 1000 mg appelazijnextract, een van de oudst bekende stoffen dat helpt bij overgewicht. ArtelleAppelazijn bevordert een gezonde spijsvertering door eiwitten en vetten in het voedsel af te breken, waardoor vetopname en –opslag vermindert.

Daarnaast werkt het ontslakkend en stimuleert het een zuivere huid. Chroom zorgt dat uw gewicht op peil blijft zonder extreem te diëten. Het houdt de bloedsuikerspiegel normaal en voorkomt trek in tussendoortjes: deze zijn met name verantwoordelijk voor overgewicht. Vitamine B6 stimuleert en bevordert de opname van appelazijn.

 

 

Drie maal daags 1 tablet ArtelleAppelazijn voor de maaltijd met ruim water innemen tot het gewenst resultaat is bereikt, waarna overgegaan kan worden naar 1-2 tabletten ArtelleAppelazijn daags om uw gewicht optimaal in stand te houden.
 

- Buiten bereik van kinderen bewaren.
- Niet te gebruiken bij zwangerschap en tijdens de periode dat borstvoeding gegeven wordt.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

ArtelleAppelazijn kan, indien nodig, langdurig gebruikt worden.

 

appelazijnextract 5%, chromium polynicotinaat, pyridoxine (vit. B6), HPMC, dextrine, CMS-Na,  siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Coating: talcum, silicium, green lake, PEG, HPMC, ploysorbate80.

 

1 tablet: Appelaijnextract 1000 mg, Chroom 30 mcg, Vitamine B6 2,5 mcg.

3 tabletten: Appelaijnextract 3000 mg, Chroom 90 mcg, Vitamine B6 7,5 mcg.

 

ArtelleAppelazijn op een droge en donkere afgesloten plaats en bij kamertemperatuur.

 

ArtelleAppelazijn veroorzaakt in de aanbevolen dosering voor zover bekend geen bijwerkingen of wisselwerkingen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw arts of deskundige.
 

94 gram.

Trefwoorden: Afvallen, Appelazijn, Supplementen, Voedingssupplementen

Andere producten en diensten van Supplementen-shop.nl

PSF-5 fat attacker van Supplementen-shop.nl thumbnail
20-06-2011

PSF-5 fat attacker

1. Nopal bevordert de spijsvertering, vermindert het hongergevoel en heeft een reinigend effect. 2. Aurantium (synephrine) is een milde stimulant om uw energiepeil te verhogen en bevordert de vetverbranding. 3. Groene koffie remt o.a. de opname van het vet zodat het lichaam zijn reserves moet aanspreken. 4. Groene thee verhoogt de stofwisseling waardoor het calorieverbruik toeneemt. 5. Caffeïne stimuleert de vetstofwisseling in de cellen en zorgt voor een versterkte werking


Artelle® Slaap Rust Stress geeft u rust en kalmte bij slaapproblemen, spanning en stress. van Supplementen-shop.nl thumbnail
20-06-2011

Artelle® Slaap Rust Stress geeft u rust en kalmte bij slaapproblemen, spanning en stress.

Artelle® Slaap Rust Stress is een natuurlijke rustgever en helpt bij spanningen, prikkelbaarheid en examenspanning. Artelle® Slaap Rust Stress zorgt voor minder gevoeligheid voor stress en zorgt voor een goede dag-en nachtrust.


Artelle® D-Mannose Cranberry Beredruif van Supplementen-shop.nl thumbnail
18-06-2011

Artelle® D-Mannose Cranberry Beredruif

Cranberry ondersteunt een goede blaasfunctie. D-Mannose helpt de weerstand tegen ongunstige bacteriën in de urinewegen en blaas te verhogen. Bevordering van een goede doorspoeling van de blaas door Beredruif helpt om de blaas en urinewegen schoon te houden.