PSF-5 fat attacker

PSF-5 fat attacker van Supplementen-shop.nl

Door: Supplementen-shop.nl  20-06-2011
Trefwoorden: Afvallen, Voedingssupplementen, Supplementen

Nopal is een Mexicaanse Cactus, die al lang gebruikt wordt in de dagelijkse voeding van Zuid-Amerikanen. Deze stekelige woestijnplant vermindert de eetlust en het hongergevoel; een uitstekende ondersteuning bij het afvallen.


Het sap uit de cactusplant zorgt ervoor, dat de lekkere trek vermindert en u sneller een vol gevoel krijgt. Nopal helpt een belangrijk deel van de voedingsvetten te verbranden, wat helpt de vetopslag te verminderen. De pectinevezels van deze cactus bevorderen de spijsvertering en reinigen het spijsverteringskanaal. Dit heeft een slank makend effect.

Ook is er Bittere Sinaasappelschil (Citrus aurantium), Groene Thee, Groene Koffie en Caffeïne aan PSF-5 toegevoegd, wat het afvallen een extra duwtje in de rug geeft. De Bittere Sinaasappelschil bevat het actieve bestandsdeel Synephrine. Dit is een milde stimulant om uw energiepeil te verhogen en tevens de vetverbranding te bevorderen.
Groene Thee verhoogt de stofwisseling waardoor het calorieverbruik toeneemt. Groene Koffie remt o.a. de opname van vet zodat het lichaam zijn reserves moet gaan aanspreken. Met andere woorden: het tempo, waarin uw lichaamsvetten gaan verbranden wordt in een hogere versnelling gezet. Dit zorgt niet alleen voor een snellere gewichtsafname maar ook voor een beter figuur.
Tot slot stimuleert Caffeïne de vetstofwisseling in de cellen en zorgt het voor een versterkte werking van andere 'thermogene' stoffen.

Kortom: met PSF-5 is het voor iedereen mogelijk om af te vallen.
Veel consumenten zijn u al voorgegaan met deze 100% natuurlijke en werkzame afslank formule!

Drie maal daags 2 capsules met ruim water voor de maaltijd innemen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna kan overgegaan worden naar 1 tot 3 x daags 1 capsule om uw gewicht optimaal in stand te houden.

opuntia cactus, citrus auranti cortex amara, groene koffie, groene thee, caffeïne, magnesiumstearaat.

 

1 capsule: Nopal (optunia cactus) 350 mg, citrus aurantium 45 mg, groene koffie 45 mg, groene thee 45 mg, cafeïne 5 mg.

6 capsules: Nopal (optunia cactus) 2100 mg, citrus aurantium 270 mg, groene koffie 270 mg, groene thee 270 mg, cafeïne 30 mg.

 

water, gelatine.

 

90 capsules

Trefwoorden: Afvallen, Caffeïne, Citrus aurantium, Groene Koffie, Groene Thee, Supplementen, Voedingssupplementen,

Andere producten en diensten van Supplementen-shop.nl

Artelle® Slaap Rust Stress geeft u rust en kalmte bij slaapproblemen, spanning en stress. van Supplementen-shop.nl thumbnail
20-06-2011

Artelle® Slaap Rust Stress geeft u rust en kalmte bij slaapproblemen, spanning en stress.

Artelle® Slaap Rust Stress is een natuurlijke rustgever en helpt bij spanningen, prikkelbaarheid en examenspanning. Artelle® Slaap Rust Stress zorgt voor minder gevoeligheid voor stress en zorgt voor een goede dag-en nachtrust.


Artelle Appelazijn | Apple Slim van Supplementen-shop.nl thumbnail
18-06-2011

Artelle Appelazijn | Apple Slim

Artelle Appelazijn helpt om af te slanken én op gewicht te blijven. Artelle Appelazijn bevordert een gezonde spijsvertering door eiwitten en vetten in het voedsel af te breken, waardoor vetopname en –opslag vermindert.


Artelle® D-Mannose Cranberry Beredruif van Supplementen-shop.nl thumbnail
18-06-2011

Artelle® D-Mannose Cranberry Beredruif

Cranberry ondersteunt een goede blaasfunctie. D-Mannose helpt de weerstand tegen ongunstige bacteriën in de urinewegen en blaas te verhogen. Bevordering van een goede doorspoeling van de blaas door Beredruif helpt om de blaas en urinewegen schoon te houden.