Business unit BPF International breidt directie uit

Door: Bouwfonds  09-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Personalia

Hoevelaken, 9 februari 2006 - De business unit International van Bouwfonds Property Finance heeft haar directie uitgebreid met twee leden:

Michiel Olland (46) wordt verantwoordelijk voor Southern Europe & New Markets van de business unit BPF International. Olland heeft in de afgelopen veertien jaar ervaring opgedaan in de internationale vastgoedfinancierings- en beleggingswereld, onder meer bij Westland/Utrecht Hypotheekbank en ABP. Hij was tot voor kort CFO van het niet-beursgenoteerde kantorenfonds KFN.

Sander Scheffer (51) is benoemd tot directeur Operations van de business unit BPF International. Scheffer is sinds 1998 werkzaam bij Bouwfonds Property Finance en in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Project Control, Finance & Reporting en Operational Support/IT.

De directie van BPF International bestaat verder uit algemeen directeur Arjen van Rijn (General/Northern America) en adjunct directeur Michiel van Loon (Northern Europe).

Bouwfonds Property Finance is onderdeel van Bouwfonds. In 2005 bedroeg de productie van Bouwfonds Property Finance € 3,7 miljard en is de portefeuille gegroeid tot € 10 miljard.

Trefwoorden: Bouw, Personalia

Contact Bouwfonds

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share