Bomala binnenkort bij GaaB en Zoo Kinderkleding!

Bomala binnenkort bij GaaB en Zoo Kinderkleding! van Gaab En Zoo Kinderkleding

Door: Gaab En Zoo Kinderkleding  08-07-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Babykleding, Eigentijds

De beenwarmers, maillots, leggings en slofjes van Bomala zijn uniek en door de strengste jury getest: onze eigen kinderen. Iedereen kan ze op zijn eigen manier dragen en spannend combineren. Stoer met laarzen, sportief met gympen, eigenwijs met klompjes of stijlvol bij ballerina’s. Kies zelf je smaak en kleur, van vergrijsd roze tot gek groen.

Wij vinden dat beenmode wel wat peper kan gebruiken. Daarom maken wij beenmode met een bite. En waarom Tea Time? Een kop thee maak je ook speciaal met een aparte theesoort of met koekjes, bonbons en cake.

Met eigenzinnige ontwerpen, verrassende kleurencombinaties en opvallende accenten doen wij dat ook in onze Tea Time collectie. Zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Het materiaal moet stevig zijn en lekker zitten, maar ook goed wasbaar zijn. Tea Time biedt iedereen de juiste kleur en smaak. Nu nog alleen stoere beenmode, maar meer smaken volgen zeker, ook voor jongens!

Bomala is een initiatief van twee buurvrouwen die elkaar vonden in een passie voor ontwerpen, knippen en plakken. Na een eerste afspraak voor een kop thee, was Tea Time al snel geboren en zaten we avonden lang aan de werktafel. Onze collectie is geïnspireerd op thee: iedereen drinkt zijn of haar eigen smaak met of zonder lekkernijen. Daarom bieden wij ook beenmode met veel smaken. Maar dat was alleen nog de naam voor de collectie. Hoe zouden we de online shop gaan noemen? Wat gepuzzel met de namen van onze kinderen bood de oplossing. En Bomala is het resultaat.

Nieuwsgierig? Ga dan meteen op ontdekkingstocht en laat je verrassen!

Trefwoorden: Babykleding, Beenmode, Beenwarmers, Eigentijds, Gaab En Zoo, Kinderkleding, Lief, Maillots, Stoer,

Contact Gaab En Zoo Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share