NIEUWE DIRECTEUR ZOM HOLLAND B.V.

NIEUWE DIRECTEUR ZOM HOLLAND B.V. van Zom Holland

Door: Zom Holland  15-02-2006
Trefwoorden: Vastgoed, Beleggen, Personalia

Hoevelaken, 10 februari 2006  - De heer drs Joost H.M. van de Ven AAG (49 jaar) is per 6 februari 2006 benoemd tot financieel directeur van ZOM Holland B.V. te Hoevelaken.
Joost van de Ven is afkomstig uit de herverzekeringswereld. Hij heeft eerst een aantal jaren als actuaris gewerkt bij een internationaal opererende herverzekeraar, werd vervolgens technisch directeur en aanvaardde, na een geslaagde management buy-out, de functie van Chief Financial Officer en vice-voorzitter van Alhermij. Hij was nauw betrokken bij de verkoop van dit bedrijf midden jaren ’90 aan ’s werelds grootste levensherverzekeraar, Swiss Re, en stond daarmee aan de wieg van Swiss Re Life & Health Nederland N.V..
Als voormalig CFO van de herverzekeraar Swiss Re meent ZOM Holland een directeur te hebben gevonden die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de groei van het bedrijf. Met name zijn kennis als actuaris en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zal hij ten dienste stellen aan de (door)ontwikkeling van vastgoedbeleggingsproducten. Naast de ontwikkeling van de producten zal hij als financieel directeur verantwoordelijk zijn voor de verslaglegging, rapportages en organisatie van de vennootschap.
ZOM Holland is een effecteninstelling en al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van vastgoedbeleggingsproducten met onderliggende waarde van Amerikaans residentieel vastgoed. ZOM Holland is gevestigd te Hoevelaken.

Trefwoorden: Beleggen, Personalia, Vastgoed

Contact Zom Holland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share