Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lemoen 14 A , 6852 DS Huissen, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen

De Praktijk:

Individueel gerichte fysiotherapeutische behandelingen vormen de basis van de geboden zorg in onze praktijk. Kwaliteit in deze zorg wordt bepaald door betrokkenheid en kundigheid van de hulpverlener, maar ook door integriteit en ethisch correct handelen. In de geboden zorg dient altijd het patiëntenbelang centraal en voorop te staan.

Afspraak maken:

De praktijk is bereikbaar voor het maken van een afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 18.30 uur. U kunt een afspraak telefonisch maken op nummer 026-3253853, of in de praktijk, Lemoen 14-A 6852 DS Huissen. Behandeling kan plaats vinden na verwijzing van (huis)arts, specialist of op eigen initiatief (DTF). Wij hebben contracten afgesloten met alle grote zorgverzekeraars.

Het Team:

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste gekwalificeerde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Eenieder heeft zijn of haar specifieke interessegebieden en specialisaties. De meest gangbare specialisaties binnen de fysiotherapie zijn aanwezig binnen de praktijk. Ruim 25 jaar staan wij gezamenlijk voor kritische persoonlijke en betrokken fysiotherapeutische zorg, verleend vanuit de zorgvisie van de praktijk.

Beweegprogramma's:

Wij bieden beweegprogramma's aan individueel en in kleine groepen (2-3 pers.) Programma's zijn er voor Reuma-Oncologie-Diabetes-COPD-Osteoporose-Valpreventie.

Samenwerkingsverbanden:

Wij zijn betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden dit met als doel de geboden zorg te optimaliseren. Vakinhoudelijk participeren wij in het schouder-hand en reuma-artrose netwerk.

Meer informatie:

Telefonisch via 026-3253853 of via onze website www.fysiotherapiebroersenvanoeyen.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen in Lemoen 14 A, Huissen Gelderland 6852 DS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Huissen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huissen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huissen Gelderland, 6852 DS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826666]