Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Voorststraat 1 , 6851 LT Huissen, Gelderland

E-mail

Over Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 17:00. Donderdag van 8.00 - 12.00 uur.

Herhaalrecepten

Voor het digitaal aanvragen van herhaalrecepten dient u zich eenmalig via het registratieformulier op onze website te registreren. Nadat u geregistreerd bent als gebruiker kunt u 24 uur per dag een receptaanvraag indienen. Dat kan ook via de telefoon 24 uur per dag 7 dagen per week.

Spoedgevallen

Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u ons via 026 325 11 66. (Kies de 1-toets als het spoed is). De huisarts en assistente kunnen dan alvast rekening houden met uw komst. Uiteraard komt de arts zo nodig naar u toe. Bel ook 112 ( ambulance) als het levensbedreigend is.

Spreekuur op afspraak

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00-12.00 uur. Voor elk spreekuurconsult wordt in principe 10 minuten gepland. Hierin kunt u één klacht of twee korte vragen bespreken. Heeft u meerdere klachten te bespreken, vraagt u dan aub om dubbele tijd (20 minuten), de assistente zoekt dan een geschikte tijd. Dit is ook plezierig als u een gesprek wilt voeren over een persoonlijk onderwerp, zodat we echt tijd kunnen nemen om goed naar u te luisteren. Het voorkomt ook onnodige uitloop van spreekuren, zodat iedereen beter wordt geholpen. Komt u met meerdere familieleden op het spreekuur, maakt u dan voor ieder een aparte afspraak.

De assistente zal u altijd vragen waarvoor u komt. Dit doen wij om het spreekuur goed te kunnen plannen. U bent niet verplicht deze vraag te beantwoorden. Onze assistentes hebben (vanzelfsprekend) net als de huisartsen een geheimhoudingsplicht.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp in van Voorststraat 1, Huissen Gelderland 6851 LT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Huissen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huissen Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huissen Gelderland, 6851 LT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229355]